MINI COOPER SD COUNTRYMAN.

 

AVENTURIERUL.

 
 

MINI COOPER SD COUNTRYMAN

ÎNCHIDE
 • Putere:
  105 kW (143 hp) @ 4,000 rpm
 • Acceleraţie (0-100 km/h):
  9.2 [9.4] s
 • Viteză maximă:
  200 [197] km/h
 • Consum de combustibil (mixt):
  4.7 - 4.5 [5.9 - 5.7] l/100 km
 • Emisii de CO2:
  124 - 119 [154 - 149] g/km
 • Cuplu maxim/ turaţii:
  305 Nm @ 1,750 - 2,700 rpm

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

*Notă: Informaţiile de mai sus pot necesita modificări în funcţie de noua gamă de modele. Consultă MINI.

DESIGN.

 

Urcă! Prinde-ţi centura de siguranţă. Apoi pregăteşte-te să rămâi uimit(ă).

 
 

ACCESORII MINI ORIGINALE.

 

Creşte miza senzaţiilor de condus – cu Accesoriile MINI Originale.

 
 

INFORMAŢII.

 

MINI a cucerit străzile demult. Acum e timpul pentru off-road, cu Sistemul de tracţiune integrală ALL4 disponibil opţional.

 
 
 

SIGURANŢĂ.

 

Sistemul ABS, airbag-urile şi restul dotărilor te păzesc. Tu trebuie doar să te distrezi.

 
 

ECHIPAMENTE.

 

Milioane de posibilităţi. Şi una dintre acestea este doar pentru tine.

 
 

NOUL MINI COOPER SD COUNTRYMAN ALL4: PUTERE INTEGRALĂ.

 

Sistemul de tracţiune integrală ALL4 disponibil opţional pentru noul MINI Cooper SD Countryman oferă tracţiune maximă şi aderenţă în viraje.