• Putere maximă:
  160 kW (218 hp) @ 6,000 rpm
 • Viteză maximă:
  228 [225] km/h
 • Consum de combustibil (mixt):
  7.3 - 7.1 [7.7 - 7.5] l/100 km
 • Emisii de CO2:
  169 - 165 [179 - 175] g/km

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

*Notă: Informaţiile de mai sus pot necesita modificări în funcţie de noua gamă de modele. Consultă MINI.

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

 

MULTI-TALENT PENTRU ASFALT.

 

Noul MINI John Cooper Works Countryman este primul model MINI John Cooper Works cu sistem de tracţiune integrală ALL4, care transformă lumea într-o pistă de raliu. Noul MINI John Cooper Works Countryman este şi cel mai mare şi mai puternic membru al familiei. Tracţiune impresionantă şi manevrare sportivă înseamnă că poţi porni la drum, pe asfalt sau off-road, după cum îţi pofteşte inima. Noul MINI John Cooper Works Countryman se mândreşte cu putere de 160 kW (218 CP) la 6.000 rpm. Butonul Sport şi funcţia de suprasarcină (overboost), amplasate pe panoul de instrumente, te sprijină cu propulsie sporită. Funcţia Overboost creşte aproape instantaneu tracţiunea cu aproximativ 20%, iar astfel se ajunge la cuplu total de 300 Nm. Apăsarea Butonului Sport atrage un răspuns mai prompt din partea direcţiei, pedala de acceleraţie reacţionează mai precis, iar tonalitatea ţevii duble de eşapament se modifică în sunetul gutural caracteristic stilului de condus sportiv.