MINI COOPER COUPÉ

ÎNCHIDE
  • Putere: 90kW (122hp) @ 6,000 min-1
  • Acceleraţie (0-100 km/h): 9 [10.3] s
  • Viteză maximă: 204 [198] km/h
  • Consum de combustibil (mixt): 5.4 [6.4] l/100km
  • Emisii de CO2: 127 [150] g/km
  • Cuplu maxim/ turaţii: 160 Nm @ 4,250 min-1

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI COOPER COUPÉ

 

UN ATLET DESĂVÂRŞIT.

 

Genele lui MINI Cooper Coupé sunt programate pentru un singur scop: condusul sportiv. Ca orice automobil veritabil cu două locuri, acest model este cel mai uşor din întreaga gamă MINI.

Datorită greutăţii reduse şi motorului puternic, cu 90 kw (120 CP), MINI Coupé ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 9,0 secunde.

Prezent de la rostirea cuvântului start: sentimentul unic go-kart, care se păstrează până la viteza de 204 km/h. Centrul de greutate coborât, şasiul agil şi motorul puternic transformă acest model într-un aventurier aflat în căutarea străduţelor înguste şi a curbelor strânse.

Acest model se poate strecura şi depăşi cu uşurinţă, fără a fi nevoie de efort. Aderenţa este sporită de spoilerul spate care se extinde electric la viteze de peste 80 de km/h.

 

Conducătorul auto poate dezlănţui această putere în timp ce consumul de combustibil rămâne scăzut. Graţie MINIMALISM, consumul standard de combustibil este de 5,8 l/100 km. Tehnologiile următoare ajută la economisirea combustibilului. Funcţia Auto Start Stop opreşte în mod automat motorul atunci când automobilul se află în staţionare la semafor. Prin Sistemul de Recuperare a energiei la frânare, alternatorul încarcă bateria dacă piciorul conducătorului auto nu se află pe pedala de acceleraţie. Iar sistemul Shift Point Display indică cel mai bun moment pentru a schimba vitezele, pentru economie maximă.

Această abordare a condusului înseamnă şi a menţine indicatorul nivelului de combustibil în partea dreaptă cât mai mult posibil.