MINI COOPER S COUPÉ

ÎNCHIDE
  • Putere: 135kW (184hp) @ 5500 min-1
  • Acceleraţie (0-100 km/h): 6.9 [7.1] s
  • Viteză maximă: 230 [224] km/h
  • Consum de combustibil (mixt): 5.8 [6.4] l/100km
  • Emisii de CO2: 136 [149] g/km
  • Cuplu maxim/ turaţii: 240(260)Nm @ 1,600-5,000 min-1

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI COOPER S COUPÉ

 

UN ATLET DESĂVÂRŞIT.

 

Punctul forte al unui MINI Cooper S Coupé este motorul său turbo twin-scroll cu 4 cilindri. Acest generator de putere a câştigat deja patru ani la rând premiul „Cel Mai Bun Motor al Anului”.

Sistemul său overboost, care creşte cuplu maxim de la 240 Nm la 260 Nm, este unic. Datorită acestuia, MINI Cooper S Coupé devine un automobil capabil să ofere performanţe pline de emoţie pe şosea. Modelul poate atinge 100 de km/h în 6,9 secunde. Iar conducătorul auto poate aduce indicatorul vitezometrului până la 230 km/h – cu spoilerul din spate extins. Această însuşire reduce fenomenul de ridicare la viteze de peste 80 de km/h, pentru a oferi o aderenţă excelentă.
Un automobil sport tocmai bun pentru aventura urbană.

 

Conducătorul auto poate dezlănţui această putere, în timp ce consumul de combustibil rămâne scăzut. Graţie MINIMALISM, consumul standard de combustibil este de 5,8 l/100 km. Tehnologiile următoare ajută la economisirea combustibilului. Funcţia Auto Start Stop opreşte în mod automat motorul atunci când automobilul se află în staţionare la semafor. Recuperarea energiei la frânare înseamnă că alternatorul încarcă bateria atunci când nu se accelerează. Iar sistemul Shift Point Display indică cel mai bun moment pentru a schimba vitezele, pentru economie maximă.

Această abordare a condusului înseamnă şi a menţine indicatorul nivelului de combustibil în partea dreaptă cât mai mult posibil.