MINI COOPER SD COUPÉ

ÎNCHIDE
  • Putere: 105kW (143hp) @ 4,000 min-1
  • Acceleraţie (0-100 km/h): 7.9 [8.2] s
  • Viteză maximă: 216 [206] km/h
  • Consum de combustibil (mixt): 4.3 [5.3] l/100 km
  • Emisii de CO2: 114 [139] g/km
  • Cuplu maxim/ turaţii: 305 Nm @ 1,750-2,700 min-1

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI COOPER SD COUPÉ

 

CHIAR „SE APRINDE” SINGUR.

 

MINI Cooper SD Coupé vine cu o putere uimitoare. Puterea sa incredibilă promite performanţe uimitoare la condus, eliberând un cuplu impresionant de 305 Nm până la o viteză de 216 km/h.

Conducătorii auto curioşi cât de repede trec 7,9 secunde trebuie doar să accelereze până la 100 km/h. Pe timpul acestui sprint, la atingerea vitezei de 80 de km/h, MINI Cooper SD Coupé îşi demonstrează caracterul de atlet adevărat. Spoilerul spate se extinde automat la viteze de peste 80 de km/h. Iar acest fapt asigură o aderenţă excelentă şi reduce efectul de ridicare al punţii spate.

Fiecare zi devine o nouă aventură cu MINI Cooper SD Coupé.

 

Conducătorul auto poate dezlănţui această putere, în timp ce consumul de combustibil rămâne scăzut. Graţie MINIMALISM, consumul mixt de combustibil este de 5,8 l/100 km. Tehnologiile următoare ajută la economisirea combustibilului. Funcţia Auto Start Stop opreşte în mod automat motorul atunci când automobilul se află în staţionare la semafor. Prin Sistemul de Recuperare a energiei la frânare, alternatorul încarcă bateria atunci când nu se accelerează. Iar sistemul Shift Point Display indică cel mai bun moment pentru a schimba vitezele, pentru economie maximă.

Această abordare a condusului înseamnă şi a menţine indicatorul nivelului de combustibil în partea dreaptă cât mai mult posibil.