MINI John Cooper Works Coupé

ÎNCHIDE
  • Consum de combustibil (mixt): 7.1 l/100 km
  • Emisii de CO2: 165 g/km
  • Putere: 155 kW (211hp) @ 6,000 min-1
  • Acceleraţie (0-100 km/h): 6.4 s
  • Viteză maximă: 240 km/h

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI JOHN COOPER WORKS COUPÉ

 

SUPERLATIVUL.

 

Este evident că MINI John Cooper Works Coupé a evoluat de la automobilul de curse. Iar cea mai puternică dovadă se găseşte sub capotă. Motorul are o putere de 155 kW (211 CP), iar la acceleraţie acul vitezometrului ajunge până la 240 de km/h, ca şi cum ar fi derulat înainte cu viteză.

Cuplu de 260 Nm îi oferă conducătorului auto suficientă putere de accelerare în orice moment. Datorită funcţiei overboost, 20 Nm de putere sunt disponibili suplimentar, atunci când este nevoie de ei. Trebuie doar să dai comanda atunci când a sosit momentul pentru viteză.

Apăsarea butonului sport transformă automobilul tău MINI John Cooper Works Coupé într-un atlet de top. Direcţia este extrem de precisă, iar pedala de acceleraţie răspunde promt la comenzi. Chiar şi sunetul ţevii duble de eşapament creşte cu un ton.

La fel de atrăgător este şi plafonul în Roşu Chili, care a fost conceput special pentru acest top model antrenat. Un model care oferă entuziasm fiecărei noi aventuri.