MINI PACEMAN.

 

SUMAR.

 
 

UN JUCĂTOR URBAN.

 

UN REPER DE STIL.

 
 

Chiar când te gândeai că ai văzut totul, MINI Paceman soseşte în zonă. Însoţit de emoţia caracteristică unui automobil Sports Activity Coupé, atletism şi eleganţă în egală măsură, precum şi o abordare urbană de netăgăduit, acest nou membru al familiei MINI rulează graţios, la frontiera dintre design şi funcţionalitate.

 
 

Alungit cu mult stil şi în acelaşi timp cu poziţie de drum înălţată, MINI Paceman constituie paradoxul jantelor din aliaj uşor. Alege din gama de patru motoare puternice şi nenumăratele opţiuni pentru personalizarea interiorului, pentru ca MINI Paceman să se potrivească simţului tău estetic. Şi pentru că există spaţiu suficient pentru doi pasageri pe locurile din spate, acum îţi poţi lua şi prietenii la o plimbare. Şi poţi oricând goni spre linia orizontului, lăsând în urmă jungla urbană.

 
 
 
 

EVIDENŢIERI.

 

Utilitatea întâlneşte măiestria artistică, în acest model MINI perfect proporţionat. Distanţă din belşug faţă de sol, poziţia la volan specială şi un sistem opţional de tracţiune integrală se întâlnesc pentru a crea partea practică a MINI Paceman. În timp ce acest nou model coupé atletic poate depăşi orice nouă provocare, silueta sa remarcabilă îl face să arate ca o piesă de artă modernă. Singurul inconvenient este că ar fi păcat să rămână la stand, când a-l conduce poate oferi atât de mult entuziasm.

 
 
 

DESIGN EXTERIOR.

 
 

DESIGN INTERIOR.

 
 
 

Acest sportiv absolut cere atenţie fără a încerca din răsputeri. Portiere alungite, linia înclinată a plafonului şi umerii ridicaţi creează o impresie de eleganţă şi atletism, în timp ce noile ţevi de eşapament dispuse orizontal îi oferă celui din spatele tău o privelişte de admirat, în timp ce încearcă să te ajungă din urmă. MINI Paceman poate fi personalizat în diverse moduri, fiind disponibile opt culori pentru caroserie, două culori pentru plafon şi şase modele de jante din aliaj uşor, în patru culori. Aşa că nu trebuie decât să dai frâu liber creativităţii personale şi să-ţi faci modelul MINI Paceman şi mai deosebit decât este deja.

 
 

Povestea designului continuă şi în interior, unde eleganţa şi atletismul merg mână-n mână. Dacă nu ai observat proporţiile alungite ale acestui automobil pe şosea, în interior, formele eliptice alungite ce se întind de-a lungul interiorului portierelor ar trebui să te convingă. Personalizează-ţi automobilul MINI cu ajutorul gamei vaste de combinaţii pentru interior, care include şase tapiţerii diferite, trei opţiuni pentru Pachetul de culoare şi patru tipuri de materiale pentru suprafeţele interioare. Indiferent de stilul tău, vei descoperi o combinaţie de design care să îţi satisfacă gusturile.

 
 
 

MOTOARE.

 

TOATE MODELELE DISPONIBILE DINTR-O PRIVIRE.