• Putere maximă:
    82 kW (112 CP) la 4.000 rpm
  • Viteză maximă:
    187 [182] km/h
  • Consum de combustibil (mixt):
    4.4 [5.6] l/100 km
  • Emisii de CO2: 115 [149] g/km

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

MINI COOPER D PACEMAN.

 

MEŞTEŞUGIT CU ISTEŢIME.

 

Îţi prezentăm cel mai eficient model din echipa MINI Paceman. Cu motorul său diesel economic şi tehnologie eficienta integrată, MINI Cooper D Paceman goneşte de-a lungul străzilor cu mai puţine opriri pentru alimentare.
Cu toate acestea, îşi păstrează suficientă energie pentru situaţiile când trebuie să îţi „încordezi” roţile. Schimbă treptele de viteză şi vei resimţi de îndată puterea diesel a motorului cu turbocompresor, în fiecare muşchi.

Este cert că ai observat deja postura încrezătoare, umerii atletici şi liniile ce par sculptate. Apropie-te mai mult şi vei vedea cum forma este însoţită de funcţionalitate. În interior, scaunele sport îţi oferă suport la fiecare viraj, în timp ce două scaune individuale în spate, complet căptuşite, oferă garanţia unei călătorii confortabile pentru tot echipajul tău. Ai nevoie de mai mult spaţiu pentru bagaje? Nu trebuie decât să rabatezi locurile din spate, să încarci portbagajul ce îţi oferă o capacitate totală de 900 de litri şi să porneşti la drum cu tot ceea ce ai nevoie.