• Putere maximă:
    90 kW (122 CP) la 6.000 rpm
  • Acceleraţie 0-100 km/h:
    10,4 [11,5] sec.
  • Viteză maximă:
    192 [184] km/h
  • Consum de combustibil (mixt): 6,0 [7,2] l/100 km
  • Emisii de CO2: 140 [168] g/km

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

*Notă: Informaţiile de mai sus pot necesita modificări în funcţie de noua gamă de modele. Consultă MINI.

MINI COOPER PACEMAN.

 

INSPIRAŢIE URBANĂ.

 

Creativitatea este în plină formă. Linia plafonului înclinată şi dinamică şi umerii sculptaţi fac din MINI Cooper Paceman o operă de artă. Trebuie însă menţionat că acest gen de artă îşi are locul pe stradă şi nu într-o galerie de artă. O singură turaţie a motorului dezlănţuie energia oraşului şi demonstrează abilităţile acestui automobil.

Fiind cel mai uşor membru al familiei Paceman, MINI Cooper Paceman devine, datorită greutăţii sale reduse, atât agil cât şi eficient. Motorul cu performanţă înaltă oferă cuplu mare la turaţii mici, şi duce transmisia automată cu 6 trepte de la 0 la 100 km/h în 10,4 [11,5] secunde, fără efort.

Cu reacţii de spontaneitate integrate, fiecare călătorie devine o aventură. Impresionează-ţi prietenii cu atmosfera lounge din spate, în timp ce tu te bucuri de confortul superior oferit de scaunele sport din faţă. De asemenea, rabatezi saunele din spate pentru a accesa spaţiul de depozitare, încarci portbagajul şi porneşti la drum!