• Putere: 135 kW (184 CP) la 5.500 rpm
 • Acceleraţie (0-100 km/h):
  7.5 [7.8] sec
 • Viteză maximă:
  217 [212] km/h
 • Consum de combustibil (mixt)
  6.1 [7.1] l/100 km
 • Emisii de CO2:
  143 [166] g/km

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

MINI COOPER S PACEMAN.

 

CREEAZĂ UN PRECEDENT.

 

MINI Cooper S Paceman constituie dovada de netăgăduit că forma şi conţinutul pot merge mână-n mână. Într-o lume care se deplasează cu un milion de kilometri pe oră, acest model rapid reuşeşte încă să oprească traficul, datorită designului său sofisticat. Însă acest model nu a fost creat pentru a fi admirat, ci pentru a fi condus. Aşadar, porneşte motorul cu turbocompresor twin scroll şi vei resimţi de îndată abilităţile acestui model sport.

MINI Cooper S Paceman a fost îmbogăţit cu tehnologii caracteristice unui automobil de curse. Un motor puternic de 184 cai putere, suspensia sport, un spoiler integrat în plafon şi ţeava dublă de eşapament conlucrează pentru ca MINI să ruleze rapid. În plus, acest automobil este şi extraordinar de eficient din punct de vedere al combustibilului. Argumente pro, exclusiv.