• Putere maximă:
  105 kW (143 CP) la 4.000 rpm
 • Acceleraţie 0-100 km/h:
  9,2 [9,4] sec.
 • Viteză maximă:
  200 [197] km/h
 • Consum de combustibil (mixt):
  4,6 [5,7] l/100 km
 • Emisii de CO2: 122 [150] g/km

Mai multe informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi emisiile specifice de CO2 oficiale pentru noile modele de automobile sunt cuprinse într-o broşură care este disponibilă gratuit la toţi dealerii BMW şi MINI.

Toate motoarele MINI îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

MINI recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

Pentru valorile menţionate, s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa proprie corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Valorile menţionate sunt valabile pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte, în echiparea standard. Valorile dintre [ ] sunt valabile pentru automobile cu transmisie automată Steptronic cu 6 trepte.

*Notă: Informaţiile de mai sus pot necesita modificări în funcţie de noua gamă de modele. Consultă MINI.

MINI COOPER SD PACEMAN.

 

CONCEPUT PENTRU STRADĂ. MOTORIZAT PENTRU VITEZĂ.

 

Stil, performanţă, eficienţă. Acestea sunt cele trei puncte forte prin care cel mai iscusit jucător de stradă abordează carosabilul. MINI Cooper SD Paceman îmbină entuziasmul de a conduce un automobil sport modificat cu eficienţa motorului diesel. Rezultatul este acest automobil complet, care îţi permite să cucereşti străzile oraşului, fără a fi nevoie să urmăreşti constant indicatorul nivelului de combustibil.

Combinaţia dintre putere şi eficienţă face ca acest model MINI Paceman să se remarce de restul modelelor, în timp ce designul fascinant nu mai are nevoie de prezentare. Motorul eficient este găzduit de o caroserie alungită, în stil coupé crossover, care emană eleganţă şi atletism.

Tehnologia de ultimă generaţie face din motorul MINI Cooper SD Paceman unul din cele mai curate motoare diesel de această dimensiune de pe piaţă. Filtrul de particule încorporat elimină emisiile de particule diesel şi îţi permite astfel să te concentrezi asupra energiei de nestăpânit. Aspect, eficienţă şi putere într-un singur automobil. Cam aşa funcţionează lucrurile.