MINI ROADSTER.

 

SUMAR.

 
 

O NOUĂ ZI.

 

O NOUĂ AVENTURĂ.

 
 

MINI Roadster este partenerul de drum ideal – 365 de zile pe an. Asigură-te că soft top-ul este coborât pentru ca orice apăsare a acceleraţiei să fie savurată şi în interior.

Este evident că acest automobil sport cu două locuri se simte cel mai bine în viraje. Însă acestea pot apărea la sfârşitul unor porţiuni lungi de drum în linie dreaptă.

Sunetul remarcabil este însoţit de senzaţia pură de roadster, resimţită de pasageri pe durata călătoriei. Agilitatea MINI Roadster este susţinută de centrul de greutate coborât şi de motoarele ce au cuplu ridicat.

 
 

Patru motoare sunt disponibile pentru MINI Roadster. MINI Cooper Roadster se laudă cu o putere de 90kW (122hp) kW (CP) pe şosea. Această îmbunătăţire de top este instalată şi în MINI John Cooper Works Roadster şi atinge valori de 155 kW (211CP).

Aceste motoare îţi permit să ajungi la următoarea aventură cu viteza luminii.

 
 
 
 

EVIDENŢIERI.

 

Combinaţia perfectă dintre agilitate şi stabilitate îi permite conducătorului auto să se relaxeze şi să se bucure de călătorie.

Barele de torsiune din panoul de separare, aflat în spatele scaunelor, sunt garanţia unei agilităţi maxime, printr-un plus de rigiditate adus caroseriei.

Ingredientul secret pentru stabilitatea aerodinamică este ascuns în partea din spate. La viteza de 80 km/h spoilerul spate se ridică, pentru ca forţa aplicată punţii spate să fie redusă şi MINI-ul Roadster să stea şi mai ferm spre şosea. La viteze de sub 60 km/h, spoilerul spate revine pe poziţii, redând Roadsterul-ui linia sa impresionantă.

 

Forma sport a acestui automobil cu două locuri este deosebit de atrăgătoare atunci când soft top-ul este coborât. Atunci când acesta dispare într-un compartiment de stocare separat, spaţiul de depozitare rămâne neschimbat. Astfel, cei 240 de litri pot cu uşurinţă depozita bagaje suficiente. În cazul unor bagaje suplimentare, poţi deschide sistemul de încărcare din interior, care se află între cele două scaune.

 
 
 
 

DESIGN EXTERIOR.

 
 

DESIGN INTERIOR.

 
 
 

Soft top-ul MINI Roadster nu este foarte des deschis. Materialul top-ului (disponibil doar în negru) poate fi operat rapid şi deschis foarte rapid. Dacă este absolut necesar, acesta poate fi închis la fel de repede.

Privitorul poate admira apoi cele trei componente ce caracterizează linia clară a acestui model MINI: partea din faţă scurtă cu parbrizul ce are un unghi de înclinaţie foarte îngust, soft top-ul cu formă perfectă şi partea din spate ce atrage priviri.

 

Atunci când soft top-ul este coborât, o altă trăsătură a modelului devine vizibilă: cele două bare de protecţie din oţel inoxidabil polişat. Acestea nu doar că arată bine, dar sunt şi garanţia siguranţei maxime! Aceia care preferă ca vântul să rămână în afara habitaclului, pot fixa paravanul opţional de vânt dintre cele două bare de protecţie.

Liniile sport, disponibile ca ornamente vizuale opţionale, subliniază puterea pe care MINI Roadster o aduce pe şosea. Acestea sunt disponibile în negru, argintiu şi roşu – ultima dintre variante fiind exclusiv rezervată pentru MINI John Cooper Works Roadster.

 
 
 

MINI Roadster a fost făcut pentru savurarea aventurii în doi sau de unul singur. Există un singur aspect ce nu trebuie însă uitat: spaţiul de depozitare disponibil. Doar habitaclul are nenumărate tăviţe de depozitare ce permit ocupanţilor să plaseze diverse obiecte în mod eficient.

Atunci când soft top-ul nu este coborât, conducătorul auto şi pasagerul se bucură de 240 de litri de spaţiu. Sistemul de încărcare pentru portbagaj face procesul depozitării mult mai uşor. Cu ajutorul unui sistem de încărcare blocabil, se pot transporta bagaje suplimentare precum schiuri sau plăci de snowboard, foarte simplu şi eficient.

 
 
 
 
 
 
 

MOTOARE.

 

TOATE MODELE DISPONIBILE.