• Putere:
    90kW (122hp) @ 6,000 min-1
  • Viteză maximă:
    199 [192] km/h
  • Consum de combustibil (mixt):
    7.2 [8.9] l/100km
  • Emisii de CO2: 133 [154] g/km

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI COOPER ROADSTER.

DESCHIS PENTRU FIECARE AVENTURĂ.

IÎn noul MINI Cooper Roadster, ocolurile sunt binevenite. Mai ales atunci când implică o nouă aventură.

Motivul este că acest Roadster tânjeşte după drumuri cu curbe strânse şi după întinderi drepte şi lungi. Este cu atât mai distractiv atunci când soft-top-ul este în portbagaj. În aceste momente, fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie devine un deliciu acustic.

Automobilul cu două locuri are un avânt puternic atunci când sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 9.2 [10.5] secunde şi în acelaşi timp atunci când atinge viteza maximă de 199 [192] km/h.

Stabilitatea excelentă pe şosea provine de la spoilerul spate, care se extinde în mod automat la viteza de 80 km/h. Acest lucru reduce portanţa pe puntea spate şi apasă MINI Cooper Roadster ferm pe asfalt.

Cu acest echipament, Roadster-ul este mereu gata pentru o aventură unică. 365 de zile pe an.

Deşi pasagerii săi trebuie să se asigure că beau suficientă apă vara, MINI Cooper Roadster este foarte puţin însetat de combustibil. Datorită tehnologiilor MINIMALISM, acesta consumă doar 7.2 [8.9] l/100 km în ciclul combinat. Pe orice vreme, desigur. Cu ajutorul tehnologiior inovatoare se economiseşte combustibil. Funcţia Auto Start Stop opreşte motorul atunci când stai la semafor sau opreşti temporar. În acelaşi timp, cu Sistemul de Recuperare a energiei la frânare, alternatorul încarcă bateria de îndată ce eliberezi acceleraţia. De asemenea, Afişajul momentului de schimbare a vitezelor arată care este cel mai eficient moment pentru a schimba viteza.

Astfel obţii întotdeauna mai multă senzaţie de Roadster per rezervor de combustibil.