• Putere:
  90kW (122hp) @ 6,000 min-1
 • Viteză maximă:
  227 [222] km/h
 • Consum de combustibil (mixt):
  6.0 [6.6] l/100 km
 • Emisii de CO2:
  139 [153] g/km

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI COOPER S ROADSTER.

 

PREGĂTIT PENTRU ORICE.

 

MINI Cooper S Roadster este gata întotdeauna pentru cea mai mare aventură: curbele. Acestea îi plac cel mai mult – de preferinţă cu soft-top-ul deschis, pentru ca pasagerii să poată simţi direct adierea proaspătă a aerului.

Pentru a putea viteza iniţială după fiecare curbă şi viraj, funcţia overboost a noului MINI Cooper S Roadster permite o creştere a cuplului de la 240 la 260 Nm.

Automobilul cu două locuri atinge şi alte performanţe atunci când şoseaua este în linie dreaptă. Acul vitezometrului trece de la 0 la 100 km/h în 7.0 [7.2] ] secunde. Dar asta nu este tot. Motorul twin-scroll turbo cu 4 cilindri (care a câştigat patru premii) propulsează MINI Cooper S Roadster la o viteză maximă de

La 80 km/h, spoilerul spate se extinde electric, pentru a se asigura că fluxul de aer este utilizat la maximum. Spoilerul reduce poortanţa punţii spate şi oferă stabilitate excelentă pe şosea.

Un roadster creat pentru 365 de aventuri pe an.

 

Deşi pasagerii săi trebuie să se asigure că beau suficientă apă vara, MINI Cooper S Roadster este foarte puţin însetat de combustibil. Datorită tehnologiilor MINIMALISM, acesta consumă doar 6.0 [6.6] l/100 km. Pe orice vreme, desigur. Cu ajutorul tehnologiior inovatoare se economiseşte combustibil. Funcţia Auto Start Stop opreşte motorul atunci când stai la semafor sau opreşti temporar. Iar cu sistemul de Recuperare a energiei la frânare, alternatorul încarcă bateria de îndată ce eliberezi acceleraţia. De asemenea, Afişajul momentului de schimbare a vitezelor arată care este cel mai eficient moment pentru a schimba viteza.

Astfel obţii întotdeauna mai multă senzaţie de Roadster per rezervor de combustibil.