• Putere:
  155 kW (211hp) @ 6,000 min-1
 • Viteză maximă:
  237 km/h
 • Consum de combustibil (mixt):
  7.3 l/100km
 • Emisii de CO2:
  169 g/km

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autovehicule sunt disponibile la dealerii autorizaţi MINI.

MINI JOHN COOPER WORKS ROADSTER.

 

PE LOCURI, FII GATA, AVENTURĂ!

 

Călătorind în numele unei legende: noul MINI John Cooper Works Roadster oferă distracţia de a conduce fără limite.

Automobilul puternic cu două locuri oferă o putere de 155 kW (211CP). Datorită butonului Sport şi funcţiei overboost, se oferă o porţie suplimentară de acceleraţie. Funcţia overboost creşte pe perioade scurte tracţiunea cu 20 de unităţi, iar astfel aceasta ajunge la un total de 260 Nm. Iar prin apăsarea butonului Sport se oferă un răspuns mult mai rapid al direcţiei, iar pedala de acceleraţie reacţionează şi mai rapid atunci când este apăsată. Şi pentru că ţeava de eşapament dublă produce un sunet mai puternic, trebuie să faci un singur lucru înainte de a începe aventura: să deschizi soft-top-ul!

 

Cu plafonul deschis, automobilul sport îşi pune în valoare adevăratele calităţi de roadster şi atrage multe priviri admirative. Dar nu-ţi face griji: cu o singură apăsare a pedalei de acceleraţie, toţi invidioşii rămân în spate. La urma urmei, există un singur lucru important: următoarea aventură cu MINI-ul tău.