SERVICE PENTRU MINI-UL TĂU.

O CHESTIUNE DE ONOARE.

Să-ţi duci MINI-ul la un Partner de service MINI este o chestiune de onoare. La urma urmei, ei ştiu autovehiculul ca pe propriul buzunar. Şi oferă exact reparaţiile potrivite pentru oricare situaţie. Desigur, folosesc doar Piese MINI Originale – asigurându-se astfel că MINI-ul tău rămâne un articol autentic.

MINI REGENERATION.

MEREU ÎN FORMĂ.

Cu reparaţii şi inspecţii regulate, MINI-ul tău va funcţiona mulţi ani de-acum înainte, cu vitalitatea din în prima zi. Şi va rămâne şi la fel de valoros. MINI Regeneration oferă servicii personalizate pentru toate MINI-urile care au mai mult de patru ani – cu Piese MINI Originale incluse.

NICIO SURPRIZĂ AICI.

Poţi fi uimit de mulţimea serviciilor disponibile. Totuşi, nu ai un şoc la primirea facturii: dacă nu se specifică altfel, toate costurile de reparaţie includ manopera şi toate piesele MINI necesare. Ceea ce înseamnă că întocmirea listei de cumpărături pentru MINI-ul tău este chiar mai uşoară decât credeai.

INSPECŢIE & ÎNTREŢINERE.

Servicii de siguranţă şi de funcţionare: de la inspecţia de bază până la service-ul uleiului de motor şi verificările în funcţie de sezon.

ACTUALIZĂRI SOFTWARE & ACCESORII.

Totul despre actualizări software şi upgrade-ul de accesorii pentru MINI-ul tău.

CAROSERIE & VOPSITORIE.

Cel mai bun lucru pentru avariile la caroserie după un accident: Partener tău de service MINI, care îţi va readuce MINI pe roţi într-un timp extrem de scurt.

REPARAŢII MECANICE & ELECTRICE.

Oferte de service, de ex. pentru frâne şi evacuare, precum şi pentru defecte electrice şi electronice.

ÎNGRIJIRE MINI & REPARAŢII COSMETIZARE.

Reparaţii care îşi merită banii pentru îndepărtarea zimţilor, ciobirilor şi zgârieturilor de pe vopsea, jante, geamuri sau părţile din plastic.

SERVICE JANTE & ANVELOPE.

Oferte de service pentru schimb anvelope şi depozitare anvelope.

SERVICE DIN BELŞUG!

Service-ul MINI te însoţeşte pe tine şi pe MINI-ul tău de la primul până la ultimul kilometru – prin toată lumea. Fiecare Partener de service MINI îţi poate furniza Piese MINI Originale şi Accesorii MINI Originale.

PIESE MINI ORIGINALE.

MENŢINEM MINI-UL TĂU AUTENTIC.

Fie că sunt noi sau reciclate – toate Piesele MINI Originale au aceeaşi calitate înaltă MINI şi sunt acoperite de reglementările legale de garanţie pentru 2 ani.

RECICLARE.

BENEFIC MEDIULUI DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRŞIT.

MINI este „proiectat pentru reciclare” chiar din fabrică – datorită utilizării de materiale prietenoase cu resursele, de componente uşor de demontat şi multe altele.