CAROSERIE & VOPSIRE.

 

PENTRU STRĂLUCIRE DECISIVĂ.

 
 

Chiar şi cu şasiul robust şi contururile viguroase, MINI-ul tău nu este complet ferit de avarii. Ce ar putea părea a fi doar o ciobitură uşoară poate afecta rapid calitatea caroseriei şi a vopselei. Din fericire, specialiştii MINI pot rectifica avarii aproape la fel de repede cum au apărut.

 
 
 

REPARAŢII CAROSERIE.

 

READUCEM TOTUL ÎN FORMĂ.

 

Folosind tehnologii de ultimă oră, specialiştii MINI pot repara avariile la caroseria MINI atât de eficient încât nu rămâne vizibilă nicio urmă. Şi, dacă vrei, poţi avea acest lucru şi în scris – în certificatul oficial de reparaţii, desigur.

 
Oferta noastră:
MINI Cooper (2001-2007)
 

Pentru că nicio reparaţie la caroserie nu seamănă cu alta, te rugăm contactează Partenerul tău de service MINI pentru informaţii despre preţ.

 
 
 

REPARAŢII VOPSEA.

 

PERFECT DIN PUNCT DE VEDERE AL SISTEMELOR.

 

Reparaţiile la vopsea efectuate de către Service-ul MINI asigură că MINI-ul tău îşi păstrează culorile sale adevărate – datorită MINI ColorSystem, vopselei sale ecologice şi metodelor de pulverizare. Acest proces inovator garantează o strălucire ca nouă şi faptul că va avea tonul potrivit – de fiecare dată.

 
Oferta noastră:
MINI Cooper (2001-2007)
 

Pentru că nicio reparaţie la vopsea nu seamănă cu alta, te rugăm contactează Partenerul tău de service MINI pentru informaţii despre preţ.