MECANICĂ & ELECTRICĂ.

 

REPARAŢIE PENTRU EXPERŢI.

 
 

Pentru lucrările de service la piesele electrice şi mecanice, nu există nicio adresare mai bună decât la specialiştii MINI. Sistemele lor moderne de diagnoză şi programare îmbinate cu Piesele MINI Originale asigură interacţiunea perfectă dintre toate componentele.

 
 
 

SERVICE FRÂNĂ.

 

ÎNCETINEŞTE EXACT ATÂT CÂT TREBUIE.

 

Plăcuţele de frână fără azbest ale MINI sunt calibrate exact pentru a se potrivi tuturor specificaţiilor modelului tău MINI şi garantează frânarea optimă în toate condiţiile. Proporţia lor ridicată de grafit ajută la prevenirea oricărei fisuri la temperaturi ridicate.

 
Oferta noastră:
(MINI Cooper, 2001-2007)
 

Preţ înlocuit plăcuţe frână, incl. cost manoperă & toate piesele necesare.

 
 
 

SERVICE EVACUARE.

 

VERIFICAREA SUNETULUI ÎN AER LIBER.

 

MINI-ul tău nu sună atât de grav pe cât ţi-ai dori? Poate că are nevoie de o evacuare nouă. Toba de eşapament MINI Originală cu amortizarea zgomotului este perfect adaptată la motorul MINI-ului tău şi ajută la atingerea nivelurilor optime de emisii. O potrivire perfectă, care garantează sunetul autentic al MINI.

 
Oferta noastră:
(MINI Cooper, 2001-2007)
 

Preţ înlocuire evacuare, incl. costuri manoperă şi toate piesele necesare.

 
 
 

REPARAŢII PIESE ELECTRICE.

 

DIAGNOZĂ PENTRU EXPERŢI.

 

Circuite electrice, procesoare, acumulatori, senzori – toate aceste echipamente moderne contribuie la un condus sigur, confortabil şi cu economie de combustibil în MINI. Dar o tehnologie atât de complicată ar trebui să fie tratată numai de experţi, care au cunoştinţele necesare, dispozitivele de diagnoză şi sistemele de întreţinere. Cu alte cuvinte: de specialiştii MINI.

 
Oferta noastră:
(MINI Cooper, 2001-2007)
 

Pentru că reparaţiile la piesele electrice şi electronice variază mult, te rugăm contactează Partenerul tău de service MINI pentru o programare.