MINI REGENERATION.

 

PROGRAM SERVICE PENTRU MODELE MAI VECHI MINI.

 
 

MINI Regeneration oferă toate serviciile importante modelelor MINI fabricate între 2001 şi sfârşitul anului 2006 – în condiţii excelente. Parte din înţelegere: Piese MINI Originale, desigur.

 
 
 

INSPECŢIE I.

 

PENTRU LINIŞTEA TA: O VERIFICARE AMĂNUNŢITĂ.

 

Inspecţie riguroasă şi întreţinerea părţilor de electronică, motor, caroserie, anvelope, frâne şi lumini pentru MINI-ul tău. Include toate Piesele MINI Originale şi lichidele necesare, un schimb de ulei de motor (inclusiv filtru de ulei şi micro filtru noi) şi lichid de frână proaspăt. Privirea de ansamblu de mai jos conţine informaţii detaliate.

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţul şi conţinutul Inspecţiei MINI pot varia în funcţie de modelul MINI.

 
 
 

INSPECŢIE II.

 

VERIFICARE DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE.

 

Această inspecţie completă îţi oferă informaţii complete despre MINI-ul tău. Conţine toate serviciile din Inspecţia I plus alte oferte de inspecţie şi de întreţinere, inclusiv toate lichidele necesare şi Piesele MINI Originale. Privirea de ansamblu de mai jos conţine informaţii detaliate.

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţul şi conţinutul inspecţiei pot varia în funcţie de modelul MINI.

 
 
 

SERVICE ULEI MOTOR.

 

PENTRU O ÎMPROSPĂTARE COMPLETĂ.

 

Nu numai motorul tău va rula bine. Service-ul MINI pentru uleiul de motor are grijă şi de aerul condiţionat (cu micro filtru nou) şi de frâne (verificare lumini parcare). Pentru mai multe detalii, studiază privirea de ansamblu de mai jos.

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţ pentru service ulei motor, incl. Filtre MINI Originale şi manoperă.

 
 
 

DISCURI FRÂNĂ, FAŢĂ.

 

MATERIAL DE TOP PENTRU O FRÂNARE DE TOP.

 

Oprirea unui MINI Cooper S în plin avânt necesită o putere de frânare mai mare decât oprirea unui MINI One. De aceea, Discurile de Frână MINI variază pentru a se potrivi fiecărui model MINI. Fabricate din materiale de calitate superioară, acestea interacţionează perfect cu Plăcuţele de Frână MINI. Detalii suplimentare pot fi găsite în privirea de ansamblu de mai jos.

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţ schimb discuri frână faţă, inclusiv discuri, plăcuţe şi manoperă.

 
 
 

PLĂCUŢE FRÂNĂ, FAŢĂ.

 

VALOARE ŞI EFICIENŢĂ LA OPRIRE.

 

Plăcuţele de frână MINI sunt adaptate fiecărui model MINI specific şi, împreună cu sistemul ABS şi controlul tracţiunii, garantează funcţionare optimă, chiar şi în situaţii extreme, cum ar fi coborârea pe un drum de munte abrupt. Mai mult, nu au azbest, contribuind la un mediu complet sănătos. Studiază privirea de ansamblu de mai jos pentru mai multe informaţii.

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţ schimb plăcuţe frână faţă, incl. plăcuţe, senzori & costuri manoperă.

 
 
 

ÎNLOCUIRE BATERIE.

 

UN PLUS DE ENERGIE PENTRU PACHETUL ELECTRIC.

 

Bateriile MINI Originale furnizează energia necesară pentru a-ţi menţine motorul funcţional şi în formă. Dar numai atunci când acestea sunt înregistrate oficial după schimbul bateriei, funcţiile de eficienţă şi confort vor fi garantate să rămână disponibile (de ex. Auto Start Stop şi încălzirea de staţionare).

 
Our offer:
MINI Cooper Bj. 01-07
 

Preţurile pot varia în funcţie de modelul MINI şi de amperajul solicitat.

 
 
 

SERVICE SPECIAL PENTRU TOATE MINI MAI VECHI DE PATRU ANI.

 

Chiar şi după patru ani*, tot nu te vei sătura de MINI-ul tău. Dimpotrivă, varianta inversă este adevărată: cu cât îl conduci mai mult, cu atât apreciezi mai mult senzaţia unică de go-kart. Generaţia MINI garantează că acest lucru va continua mult timp de-acum înainte. Cu ofertele de inspecţie şi de întreţinere perfect adaptate, acest program de service special îţi păstrează MINI-ul la fel de viguros ca în prima zi când a ieşit pe stradă. Pentru tot restul vieţii sale pe drum.

 

* Valabil pentru MINI fabricate în 2001 sau mai târziu.

 
 

PIESE MINI ORIGINALE + SERVICE MINI: PENTRU VALOARE DE REVÂNZARE IMBATABILĂ.

 

Unul dintre cele mai bune lucruri pentru MINI-ul tău: service de la specialiştii Service-ului MINI asociat cu calitatea şi precizia Pieselor MINI Originale. Această combinaţie îţi menţine MINI-ul sănătos şi pe tine bogat – pentru că valoarea de revânzare a MINI-ului tău rămâne extrem de ridicată. Până la urmă, originalitatea are preţul său. Pe scurt: PĂSTREAZĂ-L MINI în forma sa cea mai autentică.

 
 

PLATĂ SINGULARĂ. ACOPERIRE COMPLETĂ A GARANŢIEI.

 

MINI Regeneration rămâne transparent permanent. Ştii exact în ce constă fiecare serviciu şi cât costă exact – şi vei fi plăcut surprins de ambele. Ce altceva este garantat? Acoperirea completă a garanţiei pentru toate Piesele MINI Originale timp de doi ani.

 
 
 

TOATE SERVICIILE DE REGENERARE.

 

PRIVIRE DE ANSAMBLU ŞI DETALII.