MINI SERVICE INCLUSIVE.

 
 

100% CONTROL AL COSTURILOR.

 
 

Poţi să stai liniştit când accelerezi: cu pachetele flexibile MINI Service Inclusive, nu trebuie să-ţi faci griji în legătură cu costurile pentru întreţinere, inspecţii sau reparaţiile de uzură. Pentru o plată singulară, vei obţine o gamă largă de servicii care sunt valabile în întreaga lume – cu toate Piesele MINI Originale necesare incluse ca parte a tranzacţiei.

 
 
 
CUPRINS MINI Service Inclusive L MINI Service Inclusive XL MINI Service Inclusive XXL
Schimb ulei de motor inclusiv filtru ulei şi verificare autovehicul
Reparaţii/ înlocuire filtru aer, micro filtru, bujii, lichid de frână
Întreţinere/ reparaţii plăcuţe de frână, faţă şi spate
Întreţinere/ reparaţii discuri de frână, faţă şi spate
Întreţinere /reparaţii ambreiaj în caz de uzură
Înlocuire cauciuc/ lame ştergător parbriz (ca parte a schimbului de ulei de motor, dacă este necesar)
Verificare autovehicul şi zone standard, conform caiet service MINI
Extensie drept legal de reparaţii pe durata contractului semnat

SELECŢIE LA ALEGERE, TRANSFER GRATUIT.

 

În funcţie de condiţii, îţi poţi alege pachetul MINI Service Inclusive pentru 3, 5 şi 9 ani sau pentru până la 90.000 de kilometri (oricare este atins primul).

Această investiţie în liniştea ta va merita cu siguranţă. Mai ales că pachetele pot fi transferate oricărui nou proprietar, ceea ce ajută la creşterea valorii de revânzare a MINI-ului tău.

Cu MINI Fix ai acum posibilitatea de a extinde termenul de garanţie statuar conform termenelor contractului agreat. Pentru acest pachet este necesar să aveţi un contract valid MINI Service Inclusive (L sau XL). Pentru mai multe informaţii partnerul tău MINI te va consilia cu plăcere.

 
 
x
INFORMAŢII SUPLIMENTARE DESPRE MINI SERVICE INCLUSIVE.
TE RUGĂM SĂ IEI ÎN CONSIDERARE URMĂTOARELE.
Dreptul la aceste servicii presupune că ţi-ai condus autovehiculul în mod corespunzător şi că l-ai dus la service conform recomandărilor producătorului. Următoarele articole nu sunt acoperite: combustibil, contaminare în sistemul de alimentare; cantităţile de completare (de ex. ulei de motor); avarii la vopsea, caroserie, capace, panouri; avarii la componentele din sticlă (de ex. geamuri, faruri); zgomote cauzate de vânt, scârţâit şi zăngănit, precum şi mirosuri; anvelope, dezechilibre şi avarii la jante; reparaţii la accesorii care nu au fost incluse când a fost comandat autovehiculul nou; reparaţii pentru care utilizatorul autovehiculului este responsabil (de ex. avarierea motorului din cauza uleiului insuficient sau a participării la curse).

Serviciile oferite de Asistenţă Rutieră BMW, reclamaţiile garanţiilor legale precum şi excluderile reclamaţiilor de garanţie după cum se pecizează în condiţiile de vânzare a autovehiculelor noi nu sunt afectate.