CONCEPTUL

 

MINI SERVICE.

 

FOARTE FLEXIBIL.

 
 

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – CONCEPTUL MINI.

 

Intervale inflexibile de service? Nu! Programările la reparaţii pentru MINI-ul tău variază în funcţie de cât de des, cât de aventuros şi cât de departe conduci. Pentru a determina exact când este momentul pentru verificare, MINI-ul tău îşi monitorizează singur toate componentele importante: cu senzori integraţi, poate înregistra starea plăcuţelor de frână sau a discurilor de frână, precum şi nivelul uleiului de motor sau al lichidului de frână. Folosind algoritmi speciali, MINI calculează dinainte toate valorile şi apoi indică momentul când operaţiunile de întreţinere şi reparaţii trebuie realizate.

În acest fel, MINI-ul tău ajunge la service numai când este absolut necesar, eliminând astfel drumurile inutile la atelierele de service - şi economisind timp şi bani. Şi dacă vrei siguranţă absolută, atunci ia un pachet MINI Service Inclusive atunci când mergi la primul schimb de ulei, sau chiar mai devreme. Pentru o plată singulară, toate serviciile sunt acoperite complet conform acordului – de câte ori sunt necesare şi la toate Service-urile Partenere MINI din lume.

Nu este nevoie să îţi aminteşti când urmează primul schimb de ulei - pentru că MINI îţi aminteşte la timp de toate cerinţele viitoare de reparaţii. Cu toate acestea, dacă vrei să supraveghezi lucrurile chiar tu, se poate, desigur: Toate informaţiile sunt disponibile pe Afişajul Verificare Control de pe turometru sau pe ecranul sistemului de navigare al MINI-ului tău.

Apasă pe elementele individuale din lista din stânga pentru a afla mai multe despre mesajele CBS.